Organizacija venčanja

Amphora

Restoran Amphora lider je u organizaciji proslava – modernih svadbi, rođendana, krštenja, svečanih ručkova, korporativnih proslava, mesto na kome ćete ostaviti pozitivan utisak i napraviti dobru atmosferu.

Na raspolaganju Vam je naš event manager i šef kuhinje uz čiju pomoć imate mogućnost da kreirate savršen menu po vašim ukusima i potrebama.
Spremni smo da – Vas, Vašu porodicu, prijatelje i poslovne saradnike ugostimo na najbolji mogući način, bilo da ste se odlučili za intimnu proslavu u krugu porodice, ili želite da pozovete 200 prijatelja, restoran “Amphora” Vam omogućuje i kompletnu organizaciju dana za pamćenje.
Nudimo Vam raznovrsnu internacionalnu trpezu i kartu pića, dekoraciju po vašoj želji, fotografa, muziku, limuzinu. Savršeno funkcionalan prostor restorana
Amphora, pogodan je za sve vrste korporativnh i privatnih događaja. Sa svoje dve terase, kao i centralnim delom restorana u mogućnosti smo da svaku vašu zamisao realizujemo, jer je prostor restorana podložan promenama i omogućuje Vam potrebnu intimu.
Korporativne proslave, rođendani, svadbe, krštenja, godišnjice učinićete posebnim izborom restorana Amphora koji Vam omogućuje potpunu udobnost i odgovara na sve Vaše zahteve.
Hedonistički stil i savršeni komfor dobitna su kombinacija za pozitivan ishod svakog poslovnog ručka kao i za nezaboravan provod na Vašoj specijalnoj proslavi. Dobro došli u Amphoru!

OPENING HOURS

Mondey – Sunday
3Pm – 04Am

OUR TEAM

BARTENDER
null

David Forsil

BARTENDER
null

Adam Nordick

BARTENDER
null

Harry Montero

BARTENDER